KLiK Me

Friday, July 29, 2011

Cuba dan Alamilah Sendiri Pakaian Dalam Premium Beautifulkepada semua rakan-rakan....

Sesiapa yang bakal mendirikan rumah tangga @ kepada sesiapa juga kaum wanita di luar sana yang mementingkan kesihatan dan kecantikan bolehlah mencuba produk Premium beautiful. Nak terangkan dengan lebih terperinci pun rasanya anda semua sudah tentu sedia maklum tentang produk ini. Tetapi adakah anda tahu kebaikannya adalah sangat banyak dan bukan hanya untuk kecantikan semata2. Anda tidak akan merasai kesannya jika belum mencuba. Saya sendiri memakainya sebagai testimoni.Rakan saya mengalami sakit tulang belakang kerana mengalami kemalangan, setelah memakai bengkung pinggang sakitnya mula berkurangan dan lama kelamaan telah hilang. Malah bengkung ini dilengkapi sinar infra merah yang membantu peredaran darah dan proses metabolisme. Sebab itu sekiranya anda sakit kepala atau demam bengkung pinggang atau waist nipper ini kita boleh balutkan dikepala untuk menghilangkan kesakitan yang dialami. Begitu juga dengan coli panjang-long brassiere dan long girdle-seluar dlm panjang yang direka khas untuk kesihatan dan kecantikan. Sebagai rumusan , Produk Premium beautiful adalah merupakan 70% kesihatan dan 30% kecantikan. Ramai yang menganggap produk premium beautiful adalah produk kecantikan tetapi sebenarnya produk ini adalah sebuah produk kesihatan. Tidak guna kekal cantik tetapi tidak sihat,tetapi adalah amat baik apabila kita sihat secara tidak langsung kecantikan akan datang.

Untuk keterangan lanjut boleh hubungi saya di talian 0173303153 sekiranya ingin membuat pesanan. Apalah sangat wang ringgit jika dibandingkan dengan kesihatan yang baik. Anda juga boleh tinggalkan no telefon sekiranya mahu saya hubungi anda.


sesiapa nak order premium beautiful-pakaian dalam yang berteknologi tinggi hasil teknologi Germany,USA dan Japan. Inilah satu-satunya pakaian dalam yang diinsurankan sebanyak 2.2 juta.

Sekian terima kasih kerana sudi membaca.

DiSini Saya Lampirkan juga sedikit Info Mengenai Produk Kesihatan ini.


PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN

PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN PREMIUM BEAUTIFUL membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman.


Kelebihan kualiti kain Premium Beautiful :

* Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme.

* Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.

* Kuasa regangan dalam semua hala. Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya.

* Sinar infra merah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.

~sila hubungi 0173303153 (erda)~

No comments:

Post a Comment